Aanpassing aan wandelroute Ree

Datum: 
donderdag 7 februari 2019

Wandelroute Ree aangepast naar middellange-afstandswandeling van 24 km!

Het Grenspark Kalmthoutse Heide heeft de oude wandelroute Ree van 8 km verlegd tot een middellange-afstandsroute van 24 km. Waar je vroeger wandelroute Ree enkel kon starten vanuit parking Noord op de Verbindingsstraat, kan je nu de route op verschillende plaatsen starten, zowel op Vlaamse zijde als op Nederlandse zijde van het Grenspark.

Ideaal voor wie graag een mooie dagtocht wil maken en wil genieten van een afwisselende grensoverschrijdende wandeling! Je loopt 24 km onafgebroken door de schitterende natuur van het Grenspark.

Hou er rekening mee dat je op de nieuwe wandelroute Ree ook nog andere recreanten kan tegenkomen, op sommige stukken loopt de nieuwe route Ree samen met andere bewegwijzerde wandelpaden/andere recreatieroutes oa. ruiters...

Omdat route Ree voor een groot deel door het begrazingsraster/rustgebied loopt, is deze wandeling niet mogelijk met een hond.

Een enthousiaste loper heeft de wandelroute al nagelopen en er een blog over geschreven: 'Een Ree in Grenspark Kalmthoutse Heide'.