Natuurwandeling voor mantelzorgers

Datum: 
maandag 5 november 2018

Woensdag 7 november - 13.00 tot 17:30 uur - De Volksabdij Ossendrecht

Op mantelzorgers ligt tegenwoordig een enorme druk. Daarom organiseren IVN Brabant en Grenspark Kalmthoutse Heide, in samenwerking met BWI Woensdrecht, op woensdag 7 november een speciale natuurwandeling voor mantelzorgers. Natuur doet goed; mantelzorgers kunnen zich tijdens de wandeling in Grenspark Kalmthoutse Heide helemaal opladen en lekker genieten. Deelname is gratis.

De speciale natuurwandeling vindt plaats van 13.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 13.00). We starten in de Volksabdij in Ossendrecht met een kopje koffie of thee en iets lekkers. De wandeling wordt geopend door een kort welkomstwoordje van de organiserende partijen. Daarna wandelen we in een rustig tempo (3,5km/uur) onder begeleiding van een gids in kleine groepjes naar bijzondere plekjes in de natuur. Daarbij beleven we op een ontspannen en speelse manier de kracht van de natuur. Tijdens de wandeling leren we elkaar beter kennen via verschillende kleine beleefactiviteiten. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Na de wandeling is er de mogelijkheid om gezellig na te praten tijdens een borrel met hapjes.  

Wilt u heerlijk opladen in de natuur? Wilt u graag nieuwe plekjes in de natuur ontdekken? Wilt u zich graag verwonderen over het landschap? Meldt u zich dan aan via http://bwiwoensdrecht.nl/events/. Er zijn beperkte plaatsen dus wees er snel bij!

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Paul de Dooij via dedooij@denatuurmakelaar.nl.