NIEUW – Te koop vanaf 19 november 2015 Unieke Grenspark Natuurkalender

Datum: 
vrijdag 30 oktober 2015

Deze eerste Grenspark Natuurkalender is samengesteld met schitterende natuur- en landschapsfoto’s, gemaakt door topfotografen uit de omgeving van het Grenspark.

De deelnemende fotografen zijn: Filip van Boven, Marc Slootmaekers, Dré Vansteenvoort, Glenn Vermeersch, Fred Severin, Jurriën Kooijman, Ruben Foquet, Karel De Blick, Paul Vermuyten, Jo Meul en Sam Meul.
 
Het geheel van de foto’s geeft een schitterend beeld van de (bio)diversiteit van het Grenspark. Kortom, het ideale eindejaarsgeschenk.

Het Grenspark is de natuurfotografen zeer dankbaar dat zij hun foto’s belangeloos ter beschikking hebben gesteld ten behoeve van deze unieke Grenspark Natuurkalender.  Met de opbrengsten van deze kalender wordt het werk van het Grenspark ondersteund.  Het Grenspark zorgt voor de afstemming en coördinatie van de natuur- en recreatiefuncties binnen dit fotogenieke gebied. Wie een kalender koopt, investeert dus ook in het voortbestaan van het Grenspark.
 
Prijs : 14 euro.

Let op: Beperkte oplage! Nog tot eind januari te verkrijgen bij:

Bezoekerscentrum De Vroente - Putsesteenweg 129 – B-2920 Kalmthout
Dienst Toerisme Kalmthout - Putsesteenweg 129 – B-2920  Kalmthout
Arboretum - Heuvel 8 – B-2920 Kalmthout
VVV Essen/De Tasberg - Moerkantsebaan 50 – B-2910 Essen
De Volksabdij - O.L.V. Ter Duinenlaan 199, NL-4641 RM Ossendrecht
VVV Brabantse Wal (Familyland) - Groene Papegaai 19 – NL-4631 RX Hoogerheide
 
Of te bestellen via de website: http://www.grensparkzk.be/natuurkalender-2016
(bij bestelling en verzending komen er nog verzend- en administratiekosten bij)

De Grenspark Natuurkalender kwam tot stand met medewerking van o.a. adviesbureau De Natuurmakelaar alsook met subsidie van de provincie Noord-Brabant.