Nieuwe wandelkaart - fietsfolder - brochure en gevelbordjes gastheren

Een nieuwe naam en logo betekent dat onze huisstijl volledig aangepast zal worden en dit brengt best veel werk mee en vraagt tijd.
Als eerste hebben we de wandelkaart aangepast en de folder van de poortfietslussen, en we hebben een gloednieuwe algemene Grenspark brochure laten maken.
Ook de website en deze Wissels zijn al lichtjes aangepast, maar die krijgen later nog een grondige facelift.
Met de nieuwe bebording zijn we volop bezig, deze zullen later dit jaar zichtbaar worden. De overgangsperiode om alles aan te passen, zal enige tijd in beslag nemen.

   
De wandel- en fietskaarten zijn te koop bij de toegangspoorten en de gastheren van het Grenspark.
 

Gastheren:  
Ook de gastheren van het Grenspark maken zichtbaar wat het Grenspark omvat en wat voor bijzonders er te zien en te doen is in dit natuurgebied. Zij zijn het visitekaartje. De horeca en recreatieondernemers die zich gastheer mogen noemen, volgden een cursus gastheerschap van het Grenspark. In 2011 was de eerste cursus. De tweede cursus werd begin dit jaar gegeven.

Op 25 april 2018 ontvingen alle gastheren van het Grenspark een gevelbordje met het nieuwe logo uit handen van de nieuwe voorzitter van het Grenspark: Martin Groffen. Het eerste gevelbordje werd aan de gevel van de Kiekenhoeve in Essen opgehangen.