Overzichtskaart

Download de Bezoekerskaart als PDF (hoge kwaliteit, 21 MB)


Legenda regiokaart

Wandelpaden zijn toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.

U kunt als wandelaar een keuze maken uit maar liefst 24 bewegwijzerde wandelpaden in het Grenspark, variërend van 1,7 tot 8,5 km. Door meerdere wandelingen met elkaar te verbinden, kunt u ook een leuke dagtocht uitstippelen.
De routes zijn bewegwijzerd met een pictogram (een symbooltje dat voor zichzelf spreekt) in een bepaalde kleur zodat u gemakkelijk de weg kunt volgen zonder kaart.
Wie toch graag met een kaart wandelt, kan de kaart voor bezoekers kopen bij de toegangspoorten van het Grenspark, de VVV-kantoren, De Vroente, Dienst Toerisme Kalmthout en de gastheren van het Grenspark (prijs 2€).

!! Route Ree is in feb. 2019 aangepast naar een lange afstandsroute van 24 km !!
De oude route Ree van 7,6 km is gewijzigd naar een grensoverschrijdende route van 24 km. Waar je vroeger wandelroute Ree enkel kon starten vanuit parking Noord, kan je nu de route starten op verschillende plaatsen, zowel op Vlaamse zijde als op Nederlandse zijde van het Grenspark.
Ideaal voor wie een mooie dagtocht wil maken en wil genieten van een afwisselende grensoverschrijdende wandeling. Je loopt 24 km onafgebroken door de schitterende natuur van het Grenspark.
Hou er rekening mee dat je op de nieuwe wandelroute Ree ook nog andere recreanten kan tegenkomen. Op sommige stukken loopt de route samen met andere bewegwijzerde wandelpaden, ruiterroutes, ...
Omdat route Ree voor een groot deel door het begrazingsraster/rustgebied loopt, is deze wandeling niet mogelijk met een hond.
Hieronder vind je het kaartje van de nieuwe route Ree.


 

Vlinder/Rups Bos libel duin schaap ree vos vos uil haas bosbes hagedis mier abdij pauw gloriette fazant kasteel konijn specht eekhoorn eik kikker Minder mobiel ruiterpaden