Piknikservice in het Grenspark

Zin in een piknik op een prachtige locatie, maar geen zin om eerst te koken en alles mee te sjouwen? Maak dan gebruik van de Piknikfabrik. De mensen van de Piknikfabrik fabriceren een piknikpakket naar keuze en leveren het op de gewenste locatie in of rondom het Grenspark met een elektrisch autootje. Deze service is inclusief hapjes, drankjes, piknikdekentje en servies. De locatie, de natuur en de rust krijgt u er vanzelf bij. Het ‘piknikpakket’ wordt ter plaatse in een afgesloten koffer geleverd. Met een geheime code kan je de ‘piknik’ openen. Nadien wordt alles opgehaald zodat je zelf niet hoeft af te wassen.

Het Grenspark de Zoom – Kalmthoutse Heide stelt 8 locaties - zowel aan Vlaamse als aan Nederlandse zijde - ter beschikking, in en rondom het natuurgebied. Alle locaties liggen aan wandel- of fietsroutes, dus ideaal om een wandeling of fietstocht te combineren met een heerlijke piknik.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via hun website. Bestellen kan het hele jaar door, voor groepen vanaf 6 personen. Per verkochte piknik wordt er 2,5 euro aan het Grenspark geschonken, voor natuur-, recreatie- en educatie-ontwikkelingen in het Grenspark.

Ook in de winter mogelijk met warme hapjes en dranken!

De inhuldiging van de eerste piknik vond plaats op 30 juni 2016 in het Grenspark op de schitterende locatie aan De Gloriëtte in het Ravenhof. Lukas Jacobs, burgemeester van Kalmthout en Martin Groffen, wethouder gemeente Woensdrecht, openden alvast de eerste piknikkoffer. De zussen Tine en Annemie Hendrickx; de bedenkers van de Piknikfabrik deelden de glaasjes uit. Groot en klein kon alvast proeven van de heerlijke hapjes die goed gesmaakt werden.
 

Info: